вторник, 24 февруари 2009 г.

Вятърът задуха от Ловеч

В Българския футбол продължават да се случват странни неща, а този път вятърът на промяната и на силата задуха от Ловеч, след като Гриша Ганчев влезе в Изпълкома и комисиите започнаха да изпълняват неговите желания, които се изпълняват дори без официално поискване от страна на Литекс.

Отложиха старта на първенството заради Литекс, след това отново върнаха наказанието на Миньор Перник заради Литекс.

Да, няма лошо в решенията, които са взети от комисиите към БФС, но нещата започват да се опорочават още преди старта на първенството и няма как да не се заговори за поредните далавери и машинации.

Ами, ако Литекс поиска да играе срещу всичките си съперници само и единствено в Ловеч, или ако Гриша Ганчев пожелае само един съдия да свири мачовете на ловчанлии и това ли ще бъде изпълнено от БФС.

Странно е мълчанието на Борислав Михайлов в този случай. Интересно защо президентът на БФС мълчи, докато неговите подопечни творят гаф след гаф. Защо той не вземе да поеме отговорност веднъж или защо не поиска обяснение от хората в СТК.

Изобщо българският футбол върви все по-надолу и не се мисли за почитателите на играта, които и без това са малко.

Иначе, който иска да става шампион, когато футболът е отвратителен, тъй като всичко е нагласено, тъй като съдиите бъркат преднамерено, тъй като Борислав Михайлов мълчи и нито поема отговорност, нито се опитва да промени нещо в българския футбол.

И вълкът сит и агнето цяло и Литекс шампион! Ама след това в Европа ще има загуби не само от БАТЕ и МТК, а и от Дюделанж.

Няма коментари: