петък, 13 февруари 2009 г.

Милан е спасителният пояс за Бекъм


Остава по-малко от месец от договора на Дейвид Бекъм в Милан, където той бе даден под наем от ЛА Галакси. Спайс Бой наистина изригна в мачовете за „росонерите” и показа, че има още какво да покаже в Европа, но въпросът е може ли да премине за постоянно в отбора на Милан.

Бекъм определено възроди кариерата си в Милан. Той показва невероятна игра и спечели бързо обичта на феновете, а също така успя светкавично да си върне доверието на Фабио Капело, който го повика в националния отбор на Англия. Дейвид знае много добре, че едно е да играеш на стария континент и съвсем друго е в САЩ. Вярно, Бекси може да се представя супер в местната Мейджър Лийг Сокър, но това остава доста скрито за повечето хора, а и блясъкът на европейски футбол е много по-голям от този отвъд океана.

Бекъм много добре знае, че един постоянен трансфер в Милан би означавал много за него, а освен това той ще може да играе поне още 3-4 години в Серия А, с което да си гарантира не само добри приходи, но и да остане в сърцата на своите фенове на стария континент, които го бяха забравили, но още на първия му мач с екипа на „росонерите” седнаха пред екраните с очаквания за нещо голямо в стил Дейвид Бекъм и то наистина се получи. Спайс Бой със сигурност отново си вдигна рейтинга само за няколко мача с екипа на Милан.

Сега е въпрос на време и преговори, за да видим какво ще стане в крайна сметка. Дали Бекъм съвсем ще се възроди и ще остане в Милан или ще се завърне при много по-големите пари и шоуто в Америка, но отново ще бъде забравен в миманса.

Дейвид по принцип знае много добре какъв е полезният ход за него и на няколко пъти заяви, че иска да остане в Милан, но. Както винаги изниква едно голямо „НО”. Но, дали двата отбора ще се разберат за трансфера на английската суперзвезда.

Иначе Бекъм 100% знае, че както парите в Америка са много подходящи за него, така в Милан ще си върне старата слава и отново ще се говори много повече за него, защото в последно време не се пишеше за изявите му по терена, а за това какво правят с Виктория на многото балове и събития, които посещават.

Бекъм знае много добре, че Милан се нарича неговият спасителен пояс, за който той трябва да се хване и отново да се качи на върха!

Няма коментари: