неделя, 1 февруари 2009 г.

Стоилов реанимира футболисти, които трябва да му се отплатят

Още в първите си дни като национален селекционер Станимир Стоилов даде да се разбере, че ще бъде неговата, като потвърди първоначалните информации в медиите и реанимира част от забравените футболисти, като Димитър Телкийски, Елин Топузаков и Илиян Стоянов.

Това определено е нещо положително в работата на Стоилов, че поема сериозен риск още в първите мачове, но дали повиканите от неговите футболисти ще му се отплатят е големият въпрос.

Определено Стоилов сега ще понесе сериозни критики, тъй като повика своите любимци, но едно е сигурно, че той вече не води Левски, а продължава да разчита на едни и същи играчи, което означава само едно, а именно, че той им има доверие, че могат да се справят с тежките ситуации, които предстоят пред българския национален отбор.

Сега идва времето Телкийски, Топузаков и Стоянов да затворят устата на своите критици, а в същото време да се отблагодарят на Станимир Стоилов за дадения им шанс и да докажат, че критиките към него са незаслужени.

Мечо, Топчо и Коловати по принцип са футболисти с характер и не би трябвало да имаме съмнения, че ще дадат най-доброто от себе си, за да се докажат, а с това и да се отплатят на Станимир Стоилов.

Мъри се надява да върне доверието на феновете в националния отбор, но това става само с победи, а първият мач е срещу никак не лесният отбор на Швейцария.

Стоилов реанимира футболисти, които трябва да му се отплатят с добра игра и да затворят устата на критиците.

Няма коментари: