понеделник, 9 февруари 2009 г.

Импотентният Левски

В Левски продължават да се случват странни неща, които поняго много озадачават. В последните си няколко контролни мача „сините” срещат сериозен проблем при реализирането на голове.

Това е проблем, който преследва отбора от дълго време. Именно заради това Левски отпадна от БАТЕ, а след това и от Жилина.

Но, вместо да се търси вариант за подсилване на нападението на отбора, шефовете решиха да се разделят с бразилеца Жеан Карлос.

Разбира се в това няма нищо лошо, стига да бъде намерен него заместник, тъй като проблемите в нападение се виждат с просто око, а сега в отбора останаха на практика само двама нападетели – Георги Иванов и Георги Христов.

Това определено стряска феновете, защото техничт любим отбор показва импотентност в нападение, а именно с голове се печелят мачовете.

Карлос не е голяма загуба за Левски. В първенството отборът също някак си ще изкара с Гонзо и Гошо Христов, но за Европа „сините” се нуждаят от поне още един класен нападател и ако той не бъде взет сега, то през лятото може да бъде късно.

Левски се нуждае от нов нападател, ако отборът иска да върви напред и да се развива.

Няма коментари: